Készítette: Ercsey Petra Ivett, Nagy Levente Albert

Első nap

Az iskolához érkezésünk pillanataitól kezdve egyértelművé vált, hogy valami rendkívüli és izgalmas időszak vette kezdetét az életünkben. Ezt az új fejezetet egy ünnepélyes istentisztelettel nyitottuk meg, amely mély érzelmekkel és reményekkel töltött el bennünket, és már ekkor éreztük, hogy nem mindennapi események sorába léptünk.

Az új diákokat a kezdetektől fogva osztályfőnöki órák és interaktív bemutatók várták, melyeken keresztül lehetőségünk nyílt megismerkedni leendő szaktanáraikkal és osztálytársaikkal. Az ismerkedés feszültsége és izgalma velünk volt egész nap, ahogy felfedeztük az iskola épületét és környezetét.

Az osztályok közötti baráti hangulatot egy rendkívül érdekes és kihívásokkal teli vetélkedő tette még emlékezetesebbé, amelynek központi témája a Lónyay gazdag múltjának megismerése volt. 

Az első nap végén úgy éreztük, hogy ez az iskola több, mint pusztán egy oktatási intézmény – ez egy közösség, ahol megoszthatjuk élményeinket, tanulhatunk egymástól és építhetjük jövőnket!

Fotó: Bicsák Boglárka, Nagy Levente, Papp Kincső Anna
Sajtó: Ercsey Petra Ivett

Második nap

A tábor második napját áhítattal kezdtük. A délelőtt során a diákok tanórákon vettek részt, hogy már az évkezdés előtt megismerjék tanáraikat és a rájuk váró feladatokat.

Az angol nyelvi szintfelmérők megírása után izgalmas programok vártak rájuk, amelyek során megismerhették a robotika csodálatos világát, belekóstolhattak a gokartos életérzésbe és átélhették az arvella nyújtott izgalmakat is.

Természetesen nem maradhatott el a sportverseny sem, ahol izgalmas és lendületes versenyszámokban mérhették össze tudásukat. A feszültséget és izgalmakat kreatív kézműves tevékenységekkel oldottuk, valamint mélyebb beszélgetések során oszthatták meg egymással gondolataikat.

Ez a nap tele volt energiával és különleges élményekkel, amelyek gazdagították a diákokat és emlékezetessé tették ezt a napot is. Bár a fáradtság már jelen van a szerteágazó programoknak köszönhetően, a gólyák mégis egyre nagyobb kíváncsisággal várják a holnapot, hiszen minden pillanatban új lehetőségek és élmények várnak rájuk.

Fotó: Bicsák Boglárka, Nagy Levente, Papp Kincső Anna
Sajtó: Ercsey Petra Ivett

Harmadik nap

Ezen a napon izgalommal telve indult az áhítat. A délelőtt folyamán a diákok érdekes órákon vettek részt, melyek bepillantást engedtek a mindennapok változatos világába és a közös munka rejtelmeibe.

A tanulás után számos program várt rájuk. Felfedezték az ugrálóvárat , kézműves foglalkozásokon vehettek részt, ahol örömmel rajzoltak és alkottak. A sportversenyen lendületes versenyszámokban mérhették össze tudásukat, ami fokozta a feszültséget.

A csodás délután családi fagyizással zárult, még egy utolsó édes pillanatot hozva a nap végére.

Fotó: Bicsák Boglárka, Nagy Levente
Sajtó: Ercsey Petra Ivett