Az étkezés díja:

ebéd : 860 Ft/ nap.


Az ebéd befizetése 2022. június hónapra:

A befizetendő összeg 7 napra:
100%: 6 020 Ft
50%: 3 010 Ft


Kedvezményes befizetéseket kizárólag a szükséges dokumentumok benyújtása után fogadunk el.


Iskolánkban az ebédmegrendelés és ebédbefizetés módja a következő tanévtől jelentősen megváltozik. A 2022/2023. tanévben az október havi megrendelés és ebédbefizetés kizárólag online felületen, a https://m4.multischool.hu weboldalon, a szülői fiókban történik majd, ahol bankkártyás fizetéssel tudják befizetni gyermekük étkezési térítési díját. Lemondásaikat ugyancsak az online felületen tudják majd rögzíteni, telefonos, mozaNaplós, e-mail-es lemondásra nem lesz mód.

A 2022. június és szeptember havi befizetések esetén tesztidőszakot biztosítunk a zökkenőmentes átállás érdekében. Kérem Önöket, az átállási tesztidőszakban ismerjék meg, és próbálgassák az online felület működését!

Az online rendelési és fizetési felület használatához szülői fiók regisztráció elengedhetetlen. A regisztrációt az intézmény által biztosított Szülői kód birtokában a szülőnek, törvényes képviselőnek kell elvégeznie. A Szülői kódot a tanuló osztályfőnöke útján juttatjuk el a szülők, törvényes képviselők részére.

Hamarosan indul a Szülői modul, és kiküldjük a regisztrációhoz szükséges szülői kódokat.


A tesztidőszakban, a 2022. június és szeptember havi befizetések esetén még lehetőséget biztosítunk a korábbi megrendelési, befizetési és lemondási módok használatára is, azaz banki átutalásra és házipénztári készpénzbefizetésre.

A befizetés / utalás határideje: május 20.

Bankszámlaszám:
1070 0691 4444 9803 5110 0005 CIB Bank

A jobb együttműködés és a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében kérjük a honlapon feltüntetett és a gazdasági irodánál több helyen kifüggesztett határidők betartását!


Az esetleges hiányzásokat a februári és a júniusi étkezési díjakból írjuk jóvá.