A 2022/2023-as tanévben induló képzéseink:

 Feladatellátási telephely kód:001

OM:034949

Nyolc évfolyamos képzés:

1. általános képzés
tagozatkód: 0801
A nyolc évfolyamos képzésünk tehetséggondozó képzés. A minőségi oktatás célja a tudás általános megalapozása, annak megszilárdítása, majd a pályaválasztás segítése fakultáció keretében. Azokat a tanulókat várjuk, akik később szeretnék eldönteni, hogy milyen irányban kívánnak továbbtanulni.

2. angol nyelvi képzés
tagozatkód: 0802
A nyolc évfolyamos nyelvi képzés alatt diákjainknak két nyelvet sajátítanak el. Az angol nyelvet nyolc évig, a 2. választott élő idegen nyelvet négy évig tanulhatják. A 12. évfolyam végére a nyelvi képzés célja két B2 nyelvvizsga.

3. matematika irányú képzés
tagozatkód: 0803
Matematika tantárgyból emelt óraszámban folyik a képzés a nyolc év során. A képzés csak az engedélyezett létszám elérése esetén indul.

Négy évfolyamos képzés:

2. angol nyelvi képzés
tagozatkód: 0402
A négy évfolyamos nyelvi képzés alatt diákjaink két nyelvet sajátítanak el. Az első idegen nyelv az emelt óraszámban tanult angol nyelv. A második idegen nyelv szintén emelt óraszámban a német, holland, spanyol nyelv lehet (az iskola szakos tanári ellátottsága függvényében). A nyelvi képzés célja két B2 nyelvvizsga megszerzése.

3. matematika irányú képzés
tagozatkód: 0403
Matematika tantárgyból emelt óraszámban folyik a képzés a négy év során. A képzés csak az engedélyezett létszám elérése esetén indul.

4. német nyelvi képzés
tagozatkód: 0404
A négy évfolyamos nyelvi képzés alatt diákjaink két nyelvet sajátítanak el. Az első idegen nyelv az emelt óraszámban tanult német nyelv. A második idegen nyelv szintén emelt óraszámban az angol, holland, spanyol nyelv lehet (az iskola szakos tanári ellátottsága függvényében). A nyelvi képzés célja két B2 nyelvvizsga megszerzése.

Pedagógiai munkánk és a képzések részletes leírása megtekinthető iskolánk honlapján a „Dokumentumok” menüpontban lévő Pedagógiai Programban.