Április 24-én a „Zöld Sasok” képviselői – Dibusz Dénes és Krisstoffer Zachariassen labdarúgók – látogattak el a Lónyay Szakkollégiumba. A zöld-fehér rajongók óriási tapssal fogadták a vendégeket.

Németh Kornél riporter vezette a jó és vidám hangulatú közönségtalálkozót. Elsőként egy rövid filmből ismerhettük meg az FTC történetét és napjaink sportsikereit, majd kérdésekre válaszolhattak a résztvevők és a helyesen válaszolók a klub értékes ajándékát kapták. A labdarúgók meséltek a számukra emlékezetes mérkőzésekről, a kimerítő napi edzésekről és életútjukról.

Következő szakaszban a diákok kérdezhettek. Volt aki angolul, másvalaki magyarul kérdezett a számára érdekes témáról és vendégeink – fáradságot nem ismerve – válaszoltak minden kérdésre. Kriska Zsófia, 11. A osztályos tanuló magas színvonalú fordításával segítette Krisstoffer Zachariassen labdarúgót a beszélgetés és a kérdések megértésében.

Zárásként a nagyon várt aláírások, majd a fotók és szelfik következtek. Mindenki szeretett volna egy fotót a híres labdarúgókkal, akik nagyon készségesen és kitartóan állták a rajongóik rohamát.
A jelenlévő Fradi Média rengeteg felvételt és riportokat készített az eseményről.

A diákok óriási tapssal köszönték meg vendégeink részvételét a kellemes és jó hangulatú foglalkozáson.

Az idei tanév utolsó szakkollégiumára júniusban várunk!

Füzér István
a Lónyay Szakkollégium koordinátora

Fotó: Bicsák Boglárka