Tisztelt Szülők!

Iskolánkban az ebédmegrendelés és ebédbefizetés módja a következő tanévtől jelentősen megváltozik. A 2022/2023. tanévben az október havi megrendelés és ebédbefizetés kizárólag online felületen, a szülői fiókban történik majd, ahol bankkártyás fizetéssel tudják befizetni gyermekük étkezési térítési díját. Lemondásaikat ugyancsak az online felületen tudják majd rögzíteni, telefonos, mozaNaplós, e-mail-es lemondásra nem lesz mód.

A 2022. június és szeptember havi befizetések esetén tesztidőszakot biztosítunk a zökkenőmentes átállás érdekében. Kérem Önöket, az átállási tesztidőszakban ismerjék meg, és próbálgassák az online felület működését! A tesztidőszakban lehetőséget biztosítunk a korábbi megrendelési, befizetési és lemondási módok használatára is, azaz banki átutalásra és házipénztári készpénzbefizetésre.

Az online felület használatbavételéről részletes ismertetőt adunk iskolánk honlapján, az étkezés menüpont alatt, a „multischool szülői felület bemutatása” gombra kattintva.

A 2022. október havi befizetési időszak kezdetétől nem lesz mód banki átutalásra, pénztári készpénzes ebédbefizetésre. Kérem, az októberi időszaktól kezdődően ne utaljanak térítési díjat bankszámlánkra!

Az online rendelési és fizetési felület használatához szülői fiók regisztráció elengedhetetlen. A regisztrációt az intézmény által biztosított Szülői kód birtokában a szülőnek, törvényes képviselőnek kell elvégeznie. A Szülői kódot a tanuló osztályfőnöke útján juttatjuk el a szülők, törvényes képviselők részére.

Az ebédbefizetési időszakokat érintő tájékoztatásunkat a megszokott módon, továbbra is az iskola honlapján érhetik el.

Az online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay felületén történik.

Várom szíves visszajelzéseiket a felület működésével kapcsolatosan, amennyiben hibát észlelnek, kérem, mihamarabb jelezzék részemre a gaal.barnabas@lonyayrefi.hu e-mail címen!

Köszönöm megértésüket, együttműködésüket!

Gaál Barnabás

gazdasági iroda