Az ebédeltetés időpontja:

11.30-tól 14.30-ig.


Diétás étkezést kizárólag szakorvosi igazolásra tudunk biztosítani!

A következő diétákat vállaljuk:

  • laktózmentes
  • gluténmentes
  • vega

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló többször módosított 1997. évi XXXI. törvény tartalmazza a gyermekétkeztetés szabályait. 

A törvény 21. § (1) bekezdése értelmében természetbeni ellátásként a gyermek életkorának megfelelő gyermekétkeztetést kell biztosítani a gyermeket gondozó szülő, törvényes képviselő kérelmére a középfokú iskolai menzai ellátás keretében.

A gyermekétkeztetés esetén megállapítható ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételének feltétele a hatályos 328/2011. (XII.29.) Korm. rendelet – az ellátások igényléséhez és a térítési díjak megállapításához felhasználható bizonyítékok köre – 7. pontjában meghatározott igazoló dokumentumok bemutatása, nyilatkozatok kitöltése és benyújtása az iskola gazdasági irodájában. 

A gyermekétkeztetésben részesülő az étkezési térítési díjkedvezmény jogosultságában történő változást köteles a gazdasági iroda felé a tudomásszerzést követően azonnal írásban bejelenteni.

Diétás étkezés igénylése esetén a hatályos 37/2014. (IV.30.) EMMI rendeletben meghatározott feltételek alapján a

szülőnek, a törvényes képviselőnek kötelező leadnia a diéta típusának (allergén anyagok) pontos meghatározásáról kiállított szakorvosi igazolást. Amennyiben a szakorvosi igazoláson nem szerepel a pontos diéta (allergén anyagok) meghatározása, akkor a szülőnek szükséges kérni egy olyan igazolást is a szakorvostól/háziorvostól, melyen egyértelműen fel vannak tüntetve az érzékenységet kiváltó anyagok. Ilyen esetekben a szülőnek együtt kell leadnia a két igazolást (szakorvosi igazolás és szakorvosi/háziorvosi pontosító igazolás), a Szolgáltató csak így biztosíthatja a diétás étkezést. A diétás étkezések közül a gluténmentes diétát nem tudja a Szolgáltató biztosítani. Megértésüket köszönjük.