A 7.a osztály a tematikus héten sok programon vett részt. Igyekeztünk sokat a szabad levegőn eltölteni. A sok hasznos információ megszerzése mellett jutott idő játékra és közösségépítésre is. Összességében nagyon jó hetet zártunk, a gyerekek és a pedagógusok is nagyon jól érezték magukat.
A 9.e osztály Bicskén kezdte a rendkívüli hetet íjászattal, tűzgyújtással és hordágykészítéssel. A hosszú gyaloglás után Állatkerti program következett, majd szerdán igazi teniszedzésen vettünk részt, ahol a fonák és tenyeres rejtelmeiben elmélyültünk. Csütörtökön is tüzet gyújtottunk, egy grillparti keretében közösséget formáltunk, pénteken pedig az Országház egy múzeumpedagógiai foglalkozásán vettünk részt, melynek keretein belül a dualizmuskori párbajtőr gyakorlati elemeit is megismerhettük és bemutathattuk.


10. d osztály beszámolója a képre kattintva tekinthető meg.

A 11. b osztály a tematikus héten a legkülönfélébb programokba kóstolhatott bele, melyek között mindenki találhatott kedvére valót. Rögtön egy irodalmi sétával kezdtük, ahol Janzsó Nóra tanárnő kísért el minket a kávéházak világába. Másnap a Svábhegyi Csillagvizsgáló Központban ismerkedtünk a fizikával és a csillagászattal, míg a harmadik napon szűk barlangi járatokon küzdöttük át magunkat. Következő napon pihenésképpen moziztunk egyet, és ezzel rákészültünk a másnapra, amikor a Ludwig Múzeumban alaposan is megismerkedhettünk a magyar filmgyártás 120 évével. Csütörtökre már annyira kimerültünk a sok programtól, hogy másra sem vágytunk, mint egy kellemes piknikezésre a Norma-fa zöldellő rétjén, ám másnapra újra felpörögtünk és egy hatalmas lézerharccal zártuk a hetet.