A szóbeli beszélgetésre behívott tanulók jegyzéke:
Nyolc évfolyamos képzés Négy évfolyamos képzés
Nem hívtuk be a szóbeli beszélgetésre:
Négy évfolyamos képzés

A veszélyhelyzetre tekintettel ebben a tanévben a középfokú iskolákba történő felvételi eljárás szóbeli beszélgetése eltér a megszokottól.

A tantermen kívüli digitális oktatásra való áttérés miatt a szóbeli felvételi pótnapja nem 2021. március 8-án lesz. A szóbeli felvételi beszélgetés új időpontja 2021. március 16. A diákok számára a szóbeli felvételi beszélgetést személyes jelenléttel tartjuk meg. A pontos időpontról a szülőket emailben fogjuk értesíteni a felvételi jelentkezési lapon megadott címen.

A szóbeli beszélgetést a járványügyi előírásoknak megfelelően szerveztük meg. Az iskola épületében, a folyósón, a mosdóban, a szóbeli beszélgetés alatt kötelező az arcmaszk viselése. Az iskolába belépéskor, a mosdó használatakor, és egyéb esetekben rendszeresen használják a kézfertőtlenítőt. Az iskola épületébe, az udvaron keresztül, a Közraktár utca 18. szám felől lehet belépni, innen jelezni fogjuk az útvonalat a szóbeli felvételi helyszínére. A szülők nem léphetnek be az iskola épületébe. A 4. osztályosok szülei az udvaron keresztül közelíthetik meg a szóbeli beszélgetés helyszínét. A csoportosulás elkerülése érdekében külön váróhelyiséget jelöltünk ki a várakozók számára, ahol a 1, 5 m távolságot tartani szükséges.

A szóbelin csak egészséges gyermek jelenhet meg. Amennyiben hatósági előírás vagy betegség miatt nem tud megjelenni, kérem, feltétlenül jelezzék, számukra pótfelvételi napot fogunk szervezni.

Kérjük Önöket, hogy a szóbeli felvételi időpontjára pontosan érkezzenek meg, hogy elkerüljük az esetleges csoportosulást.

Várjuk Önt és gyermekét a szóbeli felvételire.