Vasas Gyöngyvér 9.D oszályos tanuló beszámolója:

2018 tavaszán kórusunk egy pályázat segítségével eltölthetett három napot Terényben. Ez a tábor, a 2017 őszén alakult kórusunk épülésére szolgált. A sok próba és az együtt töltött pillanatok által sikerült összekovácsolódnunk egy jó csapattá.

Pénteken ellátogattunk az Orsós Magnó Múzeumba, ahol Vili bácsi egyedülálló gyűjteményében gyönyörködhettünk, este pedig éjszakai túrára mentünk. Szombaton megmásztuk a Terénytől nem messze fekvő Szanda várromot. Útközben is volt alkalmunk próbálni az erdőben. Délután értünk vissza a szállásra, este tábortűz köré ült a kis csapat. Vasárnap délelőtt a próba után tartottunk egy közös Istentiszteletet. Az alkalom után volt az ebéd és az ebédet követően összepakoltunk, majd 15:00-kor indult vissza a busz Budapestre.

Véleményem szerint jó volt a tábor, sokat tanulhattunk, jobban megismertük egymást, szövődtek új barátságok, vagy akár a régebbi kötelékek váltak erősebbé.

Figyelj arra, amit a bölcsek mondanak, hallgasd meg szavaimat! Vésd szívedbe, amire tanítalak! Hasznodra válik, ha jól megjegyzed, és segítségedre lesz, amikor mondogatod.”

(Péld. 22. fejezet 17.18. vers)


A program megvalósulását támogatta Tóth Csaba Csongor igazgató úr, a Johannita Segítőszolgálat, valamint a Nemzeti Kulturális Alap http://www.nka.hu