A 2018/2019-es tanévben induló képzéseink:

 Feladatellátási telephely kód:001

OM:034949

Nyolc évfolyamos képzés:

1. általános képzés
tagozatkód: 0801
Azokat a tanulókat várjuk, akik később szeretnék eldönteni, hogy milyen irányban kívánnak továbbtanulni.

2. nyelvi képzés
tagozatkód: 0802
A nyelvi tagozaton nyolc év alatt három idegen nyelvet tanulhatnak a diákok: az angol nyelvet nyolc évig, a német nyelvet hat évig tanulhatják. Megfelelő számú jelentkező esetén második/harmadik nyelvként a hollandot, az olaszt, az oroszt és a spanyolt választhatják.

Négy évfolyamos képzés:

1. általános képzés
tagozatkód: 0401
Az általános műveltséget megszilárdító szakasz a 9 -10. évfolyam, míg a befejező, 11 -12. évfolyamon történik az általános műveltség elmélyítése, a pályaválasztás segítése. A tagozaton a digitális kompetencia fejlesztése az elsődleges nevelési-oktatási cél.

2. nyelvi képzés
tagozatkód: 0402
A négy évfolyamos nyelvi képzés alatt diákjaink két nyelvet sajátítanak el. Az első idegen nyelv választható: emelt óraszámban az angol, vagy a német nyelv. A második idegen nyelv: normál óraszámban a német, az angol, vagy a jelentkezők létszámának függvényében holland, olasz, spanyol nyelv lehet.

3. matematika – fizika szakos képzés
tagozatkód: 0403
Matematika és fizika tantárgyakból emelt óraszámban folyik a képzés a négy év során. A tagozat csak az engedélyezett létszám elérése esetén indul.

4. biológia – kémia szakos képzés
tagozatkód: 0404
Biológia és kémia tantárgyakból emelt óraszámban folyik a képzés a négy év során. A tagozat csak az engedélyezett létszám elérése esetén indul.