Január 10-én reggel 30 koreai diák 8 tanár kíséretében megérkezett a gimnáziumba. Rövid ismerkedés után az egész iskola helyet foglalt a díszteremben és ezután mindkét ország országismertető prezentációit nézhették meg a diákok. A közös ebéd után átmentünk a Nemzeti Múzeumba, ahol a Seuso kincsekkel ismerkedtek a vendégek. Ezután a Kálvin téri templomban Farkas Alíz tanárnő orgonajátékát hallgathattuk. Ezután túrára indultunk, megmásztuk a havas Gellérthegyet. A vendég diákok rengetek fotót készítettek a gyönyörű panorámáról. Az estét a diákok lónyays családoknál töltötték. Megkóstolhatták a finom magyar ételeket, és beszélgethettek az őket érdeklő kérdésekről. Mindnyájan nagyon jól érezték magukat.

Másnap reggel 8 órától a vendégek részt vettek egy testnevelés órán, ahol négy csapatban, együtt a lónyays diákokkal különböző ügyességi dolgokban versenyeztek. Ezután meglátogattuk a Szent István Bazililát, majd a Várban sétáltunk. 12.15-től angol nyelvi vezetéssel a koreaiak megcsodálhatták belülről a Parlamentet. Ezt ismét egy közös ebéd követte. A program szerint ebéd után a Hősök terére mentünk volna, viszont annyira fáradtak voltak, hogy azt kérték, hagy mehessenek a szállodába pihenni,

Csütörtök reggel a koreai leánygimnázium tanárai az iskolai alapítvány elnökének vezetésével megbeszélést folytattak  Tóth Csaba Csongor igazgató úrral. A vendégek kifejezték abbéli szándékukat, hogy a jövőben szeretnének testvériskolai kapcsolatot kialakítani a Lónyaval. Ők minden év januárjában látogatnának hozzánk, a mi diákjaink pedig májusban mehetnének viszontlátogatásra. Ez ügyben még későbbi egyezetésekre fog sor kerülni.