Tisztelt Szülők!
Kedves felvételiző Diákok!

Köszönjük, hogy Gimnáziumunkra esett a választásuk. Szeretettel várjuk Önöket 2022. február 22-én és 23-án reggel 8 és délután 5 óra között a szóbeli felvételi beszélgetésekre. A pontos időpontról a jelentkezőket telefonon értesítjük.

Tudnivalók:

A szóbeli beszélgetést a járványügyi előírásoknak megfelelően szerveztük meg. Az iskola épületében, a folyósón, a mosdóban, a szóbeli beszélgetés alatt kötelező az arcmaszk viselése. Az iskolába belépéskor, a mosdó használatakor és egyéb esetekben rendszeresen használják a kézfertőtlenítőt. Az iskola épületébe a főbejáraton keresztül, a Kinizsi utca 1-7. szám felől lehet belépni, innen jelezni fogjuk az útvonalat a szóbeli felvételi helyszínére. A szülőket kérjük, hogy csak a leendő ötödik osztályos diákokat kísérjék be az elbeszélgetésre. A csoportosulás elkerülése érdekében mindenki igyekezzen pontosan érkezni és a szóbeli után mihamarabb elhagyni az iskola épületét. Amennyiben mégis várakozni kell, kérjük, szíveskedjenek tartani a 1,5 m távolságot!

A szóbelin csak egészséges gyermek jelenhet meg. Amennyiben hatósági előírás vagy betegség miatt nem tud valaki megjelenni, kérem, feltétlenül jelezzék, számukra pótfelvételi napot fogunk szervezni.

A szóbeli felvételi beszélgetés pótnapja: 2022. február 24.

Kérdés esetén kérem, keressék Urbánné Dávid Gabriella Krisztina tanügyi referenst a 06-1/216-51-38/1106 mellék telefonszámon, vagy a david.gabriella@lonyayrefi.hu email címen.

Nyomatékosan kérjük Önöket, hogy a szóbeli felvételi időpontjára pontosan érkezzenek meg, hogy elkerüljük az esetleges csoportosulást.

Várjuk Önt és gyermekét Gimnáziumunkba, áldott, eredményes szóbeli felvételit kívánunk!