Kik vagyunk?

Mi az ELGO Parner Kft. vagyunk, cégünk immár negyedik éve foglalkozik gyermekélelmezéssel. Alapító tagjaink Ódor Alex és Kretz Balog László.
Közel 500m2-es főzőkonyhával, dietetikus szakemberrel, élelmezésvezetővel, diétás szakáccsal, szakácsokkal karöltve igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. Partnereink visszajelzései alapján úgy értékeljük, hogy megfelelünk a minőséggel, a változatossággal és ár-érték aránnyal szemben támasztott elvárásoknak. Talán ennek következménye az is, hogy
2021 szeptemberétől üzemeltetésünk alá kaphattuk a Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium éttermét és büféjét.

Megtisztelő bizalmukat ezúton köszönjük!

Hogyan csináljuk?

Mindig minőségi alapanyagokból, dietetikai előírásoknak megfelelve főzzük ételeinket. Törekszünk arra, hogy ételeink emellett finomak és bőségesek legyenek. Saját pékséggel rendelkezünk, ezzel is garantálva, hogy minden általunk kínált étel a saját minőségi elvárásaink alapján jusson el Önökhöz. A büfé kínálata is teljes egészében általunk készített, mindig friss ételekből áll majd össze.

Az aktuális menünkről a megszokott módon tájékozódhatnak majd. Bemutatkozásunkhoz mellékeltünk egy kis kedvcsinálót a büfé kínálatát illetően.

Elérhetőségeink:

  • Ódor Alex: 06 30 971 8691 ügyfélszolgálati vezető,
  • Veres Pál: 06 30 990 4795 üzletvezető
  • Email: info@elgocatering.hu

Állunk szíves rendelkezésükre! Jó étvágyat kívánunk!

Tisztelettel:
Kretz-Balog László
ügyvezető