Kedves Szülőtársak!

A Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium immár ötödik alkalommal rendezi meg a Szülőtanács támogatásával az V. SZÜLŐ – TANÁR TALÁLKOZÓT.

Hagyományaink szerint ezen az alkalmon kötetlen keretek között egy vacsora mellett szeretnénk beszélgetni egymással. A rendezvényt az idei évben 2018. szeptember 27-én 18 – 21 óráig (kapunyitás 17 órakor) tartjuk meg az iskola dísztermében.

Az est bevételével az iskolai formaruha elterjesztését szeretnénk elősegíteni.

JELENTKEZÉS MÓDJA:

A szervezéshez nagyon fontos, hogy a jelentkezésük idejében beérkezzen. Kérjük ezért, hogy az alábbi „Szülő Tanár Találkozó jelentkezés” gombra kattintva töltsék ki az űrlapot:

A vendégeink tiszteletére iskolánk diákjai és egy volt lónyaysokból álló együttes egy rövid műsort adnak Önöknek. A formáció neve: Anima Soni.
Az Anima Soni egy keresztyén, fúziós könnyűzenei együttes, amely saját szerzeményein kívül magyar költők Istenes verseit zenésíti meg, illetve ismert ifjúsági dalokat dolgoz fel.

A vacsorajegy ára, mely egyben belépőül is szolgál, 2.000 forint, amely egy menüből előre kiválasztott vacsorát tartalmaz.

Lehetőséget szeretnénk biztosítani támogatójegyek vásárlására is. A támogatójegyek 2.000, 5.000, 10.000 forintos címletekben vásárolhatók meg, de egyéni támogatást is köszönettel elfogadunk.

A vacsora- és a támogatójegyek megvásárolhatók a 160-as irodában szeptember 17 és 25 között.
Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, támogassa a rendezvényt természetbeni adománnyal (például üdítő, sütemény, édesség, stb.), amelyet az űrlapon szíveskedjen jelezni.

A részvételi szándékukat és felajánlásaikat 2018. szeptember 14-től jelezhetik a fenti oldalon.

Támogatójegyek vásárlására a helyszínen is lesz lehetőség.

Kezdjük a tanévet egy finom vacsora melletti beszélgetéssel! Az esemény egyben a gimnáziumunk újraindulásának 25. évfordulója tiszteletére rendezett programsorozat kezdő állomása is.

Szeretettel várjuk Önöket!

Áldás, békesség!

Üdvözlettel:

Tóth Csaba Csongor
igazgató
sk.


Választható menü:

  • Sertéstokány Bakonyi módra körettel
  • Dubarry pulykamell körettel

Zöldséges lasagne bazsalikomos paradicsom szósszal (vegetáriánus)