maszka_logo

Bemutatkozik Budapest legrégebbi, legnagyobb és talán legjobb jelmezkölcsönzője.

Az interneten vagy személyesen ellátogató érdeklődők széles választékban találnak ruhákat minden korosztály számára. Az ókortól a XXI. századig, a különböző koroknak megfelelő hétköznapi viseletek, népviseletek és nem utolsó sorban a bulikhoz elengedhetetlen jelmezek!

Az állami jelmezkölcsönzőt a 90-es évek elején privatizáltak, a rendszerváltás után lett állami tulajdonból magántulajdon, majd jelenlegi formája 5 éve kezdett kialakulni. Ráfértek a reformok! A hatalmas számú ruhamennyiség felleltározása, a ruhák lefotózása hatalmas feladat volt számunkra! A közel 20.000 db kosztümöt, amik filmekben, színházi előadásokban, nemzeti ünnepeken szerepeltek sikerült a múlt homályából napjainkra lefotózva az interneten mindenki számára bemutatni. Az elmúlt évek kitartó munkájának eredménye, hogy ezeket a ruhákat az internet segítségével bárki és bárhol megtekintheti! A klasszikusnak számító ruhákat weboldalunkon egybeolvasztottuk az újdonságok halmazával! A patinás, néha 100 éves darabok mellett kitűnően mutatnak a napjaink igényeit kielégítő „extrém” jelmezek! Így lett ez az óriási jelmez-halmaz minden igényt kielégítő, „klasszikustól az extrémig” választék!

A kiegészítőkre külön hangsúlyt fektetünk! Véleményünk szerint kiegészítők nélkül a jelmezek olyan hiányosak, mint egy új lakás bútorok nélkül! Néhányat had említsek meg: parókák, műszempillák, műkörmök, make-up-ok, kalapok, stb! Minden jel arra utal, hogy az emberek Magyarországon is szeretnek jókat bulizni, színvonalas rendezvényeken, bálokon részt venni, ezért úgy érezzük, hogy megéri a sok befektetett energia!

Oldalunk angol nyelven is olvasható! Így várunk minden hazánkban élő vagy tartózkodó idegen nyelvet beszélő bulizni vágyót is! Természetesen e-mailben és telefonon most is tudunk segíteni az érdeklődőknek!

Maszka csapat