A könyv az alábbi linkre kattintva rendelhető meg:
https://forms.gle/PwH14DR78qshkiSD6


Kedves Leendő Olvasónk!

Örömmel fogadtuk érdeklődését a Lónyay Imatakaró című könyv iránt. Hálásak vagyunk Istenünknek, hogy fohászaink messze szállhatnak, eljuthatnak Gimnáziumunk falain kívülre is.

Köszönjük, hogy a Könyv olvasásával tovább szövi Imatakarónkat. Kérjük, vállaljon velünk imaközösséget és valamelyik csendességében fohászkodjon Gimnáziumunkért is.

Szívesen vesszük, ha küld nekünk egy fényképet a Könyvünkről, miután megérkezett Önhöz. Így nyomon tudjuk követni, hogy hol jár a Kincsünk, milyen messzire érnek el imáink, történeteink a nagyvilágban. (A képeket a mozes.edina@lonyayrefi.hu e-mail címre várjuk.)

Hálás szívvel fogadjuk adományát (akár 1000 forintot), szem előtt tartva Urunk igéjét (Márk 12:41-44) a következő bankszámlaszámra:
CIB 10700691-44449803-51200002
(A közleményrovatba kérjük írja bele: Lónyay Imatakaró Adomány.)

Áldáskívánással:
a Lónyay Gyülekezet


Könyvajánló – Lónyay-Imatakaró

„Nagy ereje van az igaz ember buzgó könyörgésének.”  (Jakab 5,16)

Valóban, az imádság erejét érezhetjük életünk minden napján, de különösen azokban az időkben, amikor életünkbe váratlan helyzetek, próbák, nehézségek jönnek. Ilyen időszak volt az elmúlt tanév utolsó néhány hónapja, amikor is egymástól távol, karanténban voltunk. Éreztük, Isten oltalmára, segítségére van szükségünk ahhoz, hogy lelkileg erősek maradhassunk, hogy megálljuk a helyünket a digitális távoktatás keretén belül is. Istenhez fohászkodtunk mindezért. Tettük ezt igen sokan, iskolánk vezetősége, pedagógusai, diákjai, s szülők is.

Mindez nem volt hiábavaló. Megkaptuk Tőle a lelki erőt, a bölcsességet, és sok-sok áldást nap mint nap. Ezáltal, nemcsak imádságok, de számos megtapasztalás, bizonyságtétel is született, melyek mind megtalálhatók ebben a könyvben, amit nagy szeretettel ajánlunk mindenkinek, s kívánjuk, hogy váljon a kedves olvasók épülésére, mindannyiunk örömére, Urunk, Istenünk dicsőségére!

Varga-Bihari Csilla