A hagyományokhoz híven idén is megrendeztük a Kazinczy Szép Magyar Beszéd verseny iskolai fordulóját december 4-én az 5-8. évfolyamon.

A versenyzők két korcsoportban mérték össze tudásukat.
Az 5-6. évfolyamon I. helyezett lett Bányai-Nagy Eliza (5.a), II. helyezett Rigó Kitti (5.b), III. helyezett Boros Dorina (5.a) tanuló.
A 7-8. évfolyamon I. helyezést ért el Pákovics Kristóf (8.a), II. helyezést Kadosa Patrik (8.a) és III. helyezést Minyó Viktória (8.a) és Ludvik Marcell (7.a).


Ezzel Bányai-Nagy Eliza és Pákovics Kristóf képviseli iskolánkat a városi fordulón. Gratulálunk a versenyzőknek, és sok sikert kívánunk a továbbjutóknak.

#lonyay #kazinczy A hagyományokhoz híven idén is megrendeztük a Kazinczy Szép Magyar Beszéd verseny iskolai fordulóját december 4-én az 5-8. évfolyamon. A versenyzők két korcsoportban mérték össze tudásukat.A városi frdulón Bányai-Nagy Eliza és Pákovics Kristóf képviseli iskolánkat. Gratulálunk a versenyzőknek, és sok sikert kívánunk a továbbjutóknak.Kristóf még decemberben egy kedves mesét mondott el kameránknak, mely Nektek szól. Elnézést, hogy kicsit megcsúszva, de annál nagyobb szeretettel osztjuk meg Veletek!

Közzétette: Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium – 2020. január 7., kedd