Kedves Szülők!

A 2018-2019-es tanévre várjuk szeretettel iskolánkba az 5. és a 9. évfolyamra jelentkezőket a meghirdetett tagozatokra.Kérjük, hogy az alábbi, elektronikusan kitölthető belső jelentkezési lapot  2018. február 14‑ig szíveskedjenek kitölteni. (Nem helyettesíti a hivatalos jelentkezési lapot, amit az iskolának és az OH-nak kell elküldeni.)

Belső jelentkezési lap (online kitöltés)

A 2017/2018. tanévben is lehetőséget szeretnénk kínálni a már működő osztályokba való becsatlakozásra. Erre minden tanévben az első és a második félév kezdetéig lehet jelentkezni.

A Hívogató kiadványunkat eljuttatjuk minden budapesti református gyülekezetbe. Az iskolánk portáján, illetve a titkárságon az érdeklődők elvihetik a kitett példányokat.

Minden felmerülő kérdésre telefonon is válaszolunk. A 06-30/361-5240 telefonszámon Kuruczné Domaházi Margit Anna nevelési igazgató-helyettes segít Önöknek. E-mailben a domahazi.margit@lonyayrefi.hu címen érdeklődhetnek. Személyes találkozásra is kínálunk lehetőséget a megadott telefonszámon és e-mail címen való előzetes bejelentkezés alapján.