Kedves Szülőtársak!

A Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium immár negyedik alkalommal rendezi meg az idei tanévben a Szülőtanács támogatásával a IV. SZÜLŐ – TANÁR TALÁLKOZÓT.

szülő tanár kék3

Hagyományaink szerint ezen az alkalmon kötetlen keretek között egy vacsora mellett szeretnénk beszélgetni egymással. A rendezvényt az idei évben 2017. szeptember 28-án 18 – 21 óráig (kapunyitás 17 órakor) tartjuk meg az iskola dísztermében.

Az est bevételét a tantermek és kollégiumi helyiségek fejlesztésére kívánjuk fordítani.

Kérjük, hogy a jelentkezéshez az alábbi gombra kattintva töltse ki az űrlapot:

Jelentkezés

 A belépőjegy ára 2000 forint, amely tartalmaz egy menüből előre kiválasztott vacsorát. Lehetőséget szeretnénk biztosítani támogató jegyek vásárlására is. A támogatójegyek 2000, 5000, 10 000 forintos címletekben vásárolhatók meg, de egyéni támogatást is elfogadunk. A vendégeink tiszteletére rövid kulturális műsorral is kedveskedünk.

A belépő- és a támogató jegyek megvásárolhatók az igazgatóhelyettesi irodában szeptember 14. és 26. között.

Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, támogassa a rendezvényt természetbeni adománnyal (például üdítő, sütemény, bor, stb), amelyet a mozes.edina@lonyayrefi.hu e-mail címen kérünk jelezni 2017. szeptember 22-ig.

A részvételi szándékukat és felajánlásaikat 2017. szeptember 7-től jelezhetik a fenti e-mail címen. Támogató jegyek vásárlására a helyszínen is lesz lehetőség.

 Kezdjük a tanévet egy finom vacsora melletti beszélgetéssel!

 Szeretettel várjuk Önöket!
Áldás, békesség!

Üdvözlettel:
Tóth Csaba Csongor
igazgató