1. nap: Kora reggel indulás Budapestről. Utazás Ausztrián és Németországon keresztül. Este tranzitszállás a német-belga határon.

2. nap: Reggel utazás Franciaországba. Átkelés Angliába a Csalagúton. Városnézés Dickens városában, Rochester-ben. Látogatás Anglia egyik legöregebb katedrálisában, majd szabadprogram a belvárosban. Este a szálláshely elfoglalása.

3. nap: LONDON FELFEDEZÉSE. Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James’ Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.

4. nap: Látogatás a St. Paul’s Cathedralban (Suttogó Galéria, Nelson és Wellington sírja, panoráma a kupolából), majd a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museumban (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.). Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en.

5. nap: Látogatás a Hampton Courtban, VIII.Henrik Palotájában (sövénylabirintus, a világ legöregebb szőlőtőkéje, az első angol teniszpálya, séta a díszkertben és a Temze partján).

6. nap: Délelőtt átkelés a kontinensre, majd utazás a legnagyobb flamand kikötővárosba, Antwerpenbe. Városnézés a hangulatos óvárosban (Grote Markt, Brabo-kút, Városháza). Este a szállás elfoglalása a hollandiai tranzitszállóban.

7. nap: Amszterdam. Utazás az amszterdami Múzeum-negyedbe. Látogatás a Van Gogh Múzeumban, vagy a Rijks Múzeumban. Séta a belvárosban, majd hangulatos sétahajózás a csatornákon. Este indulás a tranzitszállásra.

8. nap: Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre az esti órákban.

AZ ANGLIAI ELHELYEZÉS CSALÁDOKNÁL LESZ.

Részvételi díj: 149.300 Ft – 5 x 25.000 Ft és 1 x 24.300 Ft.
A részvételi díj tartalmazza az utazás, a szállás, a tranziszállások, az étkezés és a belépőjegyek árát.